El feixisme avança si no se’l combat! #FeixismeMaiMés #ClotSenseNazis

Bon programa van passar el darrer 12 de Juny sobre el racisme, la xenofòbia i l’ascens de les organitzacions nazis a Europa. Realitzat per i al programa setmanal  de  van repassar el discurs i el funcionament d’oganitzacions com el Front Nacional de J. Marie Le Pen, Plataforma X Catlunya, Alba Daurada, Espanya 2000, etc.:

http://www.tv3.cat/videos/5137037/A-la-dreta-i-mes-enlla

Debat “Faxismoa: ascenso de la extrema derecha ante una Europa”, per Alternatiba

Amb un bon vetall de testimonis però es van deixar alguna cosa al tinter: cap menció al Partit Popular i a campanyes com la de Badalona, ni al recolzament de la UE a Ucraïna, amb socis de govern com aquests:

Menció especial al vídeo de la fantàstica acció “Jo també sóc d’Igualada“! que la Fundació Atlas ha realitzat a Igualada front a la campanya xenòfoba de Plataforma x Catalunya. Un bon exemple de que front al racisme no hi ha un moment de descans:

Aquí també, una sèrie de vídeos amb la compareixença de @davidkarvala de la plataforma Unitat Contra el feixisme i el Racisme al Parlament de Catalunya el dia passat 21 de març de 2014:

Finalment afegir un artícle de La Directa sobre el tancament del Casal Tramuntana al barri del Clot aquest ahir dissabte 21 de juny.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s